Yepp..

Jaa, då va de jobb ikväll igen då =(   hoppas nu bara att ingen e gnällig lr nåt, för de pallar ja inte idag känner jag.
Har visserligen haft en bra dag hittills, men vetskapen om att gå dit, sänker änna humöret lite grann.

Har vart på vårdplanering idag med mamma, angående mormor. Det blir ytterligare ett korttidsboende, men denna gång på ett annat ställe. Det gick iaf bra, o mormor e ju införstådd me att hon behöver hjälp i vardagen. O de e jätte positivt.

Måndagen va skön. Ja o Emelie packade bilen för en liten utflykt.Vi hamna i Lygnared, haha, ingen lång bilfärd, men vi hade de jättemysigt =)  vädret va ju ganska ok när vi kom, så lite sol på stranden hann vi allt me. Ja Emelie badade till o med..(ej förvånad). Sen började de att dugga lite, så då gick vi till bilen, som vi redan hade gjort i ordning som en liten säng, kan man säga. Hade alltså "vikt ner" baksätet. Där satt vi o tjöta lite o drack lite öl. Gjorde i ordning grillen o åt gott.
Något snurriga av ölen, så sprang vi nakna på en äng, HAHAHA..ja skratta så ja höll på o dö. SEN, kom ovädret i form av regn o åska..inte lika charmigt, men vi kunde ju inte ta oss därifrån, så vi la oss för att sova. Vakna vid 7 tiden på morronen av kyla, då åkte vi hem..Jaja, minisemester iaf...

Vanligtvis när nån kär vän ska ha fest lr nåt liknande, så e ju de första man gör att kolla så man e ledig den helgen.
En kompis har hur som helst bokat in att ha TRANSFEST!! O ja e leeeeedig!!! Whoopiiiiee....Ska bli så kul. Ska fjäska me syrran då, så hon får öva på att sminka mig, nu när hon börjat en make-up utbildning...
De ska bli kul...
Nä, nu ska ja äta makaroner, sen drar ja till jobbet..
Tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0