Sjuk?

Host, host

Den kommer närmare, sjukan...Jag känner de i hela kroppen. Tvi!! Ja vill inte...Har inte råd att vara hemma..O jag som blir så mjäkig och liten så fort lite feber belägrar min kropp. Maaaammaaaaa!! 
Att jobba ikväll gjorde inte saken bättre, tur nog var det lugnt som bara den, så inte mycket att göra utöver det vanliga.
Åh vad jag skulle vilja vara ledig imorgon.. INTE SJUK!! Nu ska ja titta på Prison Break..
hej svejs


Such a perfect day

Vissa dagar kan kännas tunga o jobbiga. Men idag =) har det bara känts bra.
För det första så har min minsta katt låtit mig sova hela natten (hör inte alls till vanligheten). Vilket iaf gjorde att jag kände mig enormt utvilad imorse. Hade till råga på det sovmorgon, för ja skulle på en datautbildning genom jobbet, så ja fick 1 timme mer till godo i sängen. Nästa grej, var att Alingsås Tidningen låg på golvet i hallen..Tackar!! Krävs inte alls mycket för att jag ska bli nöjd..Haha..Men kaffe o morgontidning e en fin kombination..

Datautbildningen var rolig. Kanske för att söstra mi satt till vänster om mig..Men oxå dom som höll i utb. va bra, och roliga. Den gick fort, dagen. O vi va klara strax efter kl 12, ja hade kompat ut halv 1, så min arbetsdag va därmed gjord. TJOO!!

Efter en timmes besök hos min mor, med många goa skratt, gick ja för att träna. O hade den skönaste träningen hittills. Kunde lägga på ett par kilo xtra på dom flesta maskinerna, men den största höjdpunkten av alla, va att ja klarade av att häva mig själv upp på en stång, vilket är ett av mina mål me träningen. Kanske inte bara 1 gång då, men ja ser detta som en bit på vägen... Hoppas resten av dagen oxå blir lika bra..
Tack o hej!!

RSS 2.0