Jazzå...

E detta året redan slut? De gick fort, som vanligt.
Hade iaf en bra jul. Jobbade julafton, till kl 2. Sen tillbringade jag kvällen med min familj. Och fick julklappar =) vem hade anat det. En jättesnygg skjorta av min syster, 1 spel sanning och konsekvens..hihi..påslakan, och pengar. Av min käresta fick jag ett ps2, som jag tjatat om ett bra tag nu. Men glad blev ja för allt. Det är allt bra spännande att få klappar ändå..

Nyårsafton ska ja spendera på jobbet, till kl 21, sen hem till Emelie för lite middag och mys. Så det blir lugnt i år. Ska ju jobba dan efter så det är ingen idé att dra på mig party-fejset..

Syrran fick biljetter i julklapp, till Beyoncé, men hennes pojkvän vill inte gå me !? Så hon fråga om ja ville,,,,duuuuhhhh,klart ja vill..Så tack David, och Frida  ;)




GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!


MEJJY CHJISTMAS

aNd HeRe We Go AgAiN...

Dax för årets absolut stressigaste tidpunkt..JULEN!
Jag älskar julen, de gör jag, men fy va allt e så penga-tvunget. Känns de som. Har nyss suttit och räknat ut mina räkningar. Drygt 10000 kr i enbart räkningar. Hur kul känns de då? Ja vill ju faktiskt köpa julklappar till mina nära o kära. Men de går ju inte. De finns inga pengar till de. O då känner ja mig lite värdelös faktiskt. Ja vet ju att ja kommer få julklappar, o dom vill man ge tebax. Givetvis. O därför känns de extra stressigt. Hur ska ja göra? HJÄLP!!
Jäkligt trist att de känns som om julen går ut på att byta julklappar. Byta pengar skulle ja vilja säga. Jaja..
Trots denna lilla jul-ångest, ser ja fram emot den. God mat med familj.
Ikväll ska ja jobba :( tyvärr. Men imorgon har ja kompat ut, så jag ska gå på stan med Emelie och mys-pysa. Sen på kvällen ska vi oxå myspysa.
Julafton jobbar ja till kl 2. Hem o duscha, o sen bär det iväg till mamma. Då kommer oxå bror,syster med pojkvän, och mormor. På kvällen drar ja till Emelie.
Så trots allt blir det en bra jul.
Så god jul och gott nytt år!!!!

Ge mig ett i...ge mig ett r....å ett r till...

irr...iterande, de e va det är att komma till jobbet vissa dagar. Alltså arbetskamrater, ska man inte må bra me dom? Har jag missuppfattat något? Trångsynta aphjärnor!! Behöver ja säga mer?
Ja det behöver jag: KOMMUNIKATION...god damn!!
Ibland blir ja så arg, så jag skakar och nästan gråter av ren ilska.
Hur kan man vara så inskrängd på sina gamla jobbvanor och rutiner, så man blir blind av nya förslag? Existerar fantasi överhuvudtaget?
Jag blir lika chockad varje gång det händer. Och vad är det som säger att yngre människor jobbar dåligare än äldre? Varför ska det hackas på?
Nä, jag börjar mer och mer tycka så här: (och jag har ALLTID tyckt tvärtom innan) ATT: När man når en viss ålder, 65, då blir du pensionär. Då tycker jag att det är dax att stiga åt sidan, och ge plats åt unga och karriärssugna människor. In med nytt. Ut med gammalt. Kanske låter lite hemskt. Men hur ska dom unga lyckas på en arbetsplats, när man hela tiden får höra att: Jag har minnsan jobbat sedan jag var 15 år, och har aldrig bla bla bla....osv....eller, jag har vart här i 10 år och vi har alltid gjort så här....VA?
Gud va jag e arg....
Tur att jag har light-helg..
GOD JUL!!

RSS 2.0