Elitserie-start =( Flytt =)

De gick inte så bra för Färjestad i öppningsmatchen..dom förlora i förlängning. Men,men,de e la en 50 matcher kvar så de kommer gå mycket bättre. Kvartsfinal, Semifinal o slutligen FINAL!!! 

De blir flytt...JIPPIE!!! 4 oktober flyttar ja till en ny lägenhet. Inte långt från där ja bor nu,en gata upp bara. Men de ska bli väldigt skön. Så nu ska ja stå o hålla låda i 2 veckor    ;)
Flytthjälp sökes!!!!!!!!


Eventuell flytt..

...Pga att ja vill ha lägre hyra. O de kommer ja få isf. Nästan 1500 kr billigare. Ja kommer byta lgh me ett par som knör i en 1a nu,me en hund. Går de som vi vill kan vi göra bytet redan i månadsskiftet nu,sep/okt. Fan va gott.
Dax att KANSKE börja packa grejjer då..Mumma va kul de ska bli...men en ny lägenhet...
ELITSERIEN ÄR IGÅNG..uNdRa Sa FlUnDra HuR dEt GåR i År..
Inte så bra för VF i premiären,(hehe) men men..allt kan vändas..

Då är man 33 nu då..

Jaha, tiden går alldeles för fort. Nu är jag plötsligt 33. Va händer med tiden? De e väl inte så mycket, säger en del. Men för mig är de det. Visst har ja livserfarenhet osv, men det känns som om ja ändå inte hinner med. Man skjuter upp saker hela tiden,till nästa dag o nästa. Hjälp, ja tror ja har åldersnojja *Gulp*

Jaja, hade iaf en mycket trevlig födelsedag. Ja,Emelie,Jenny o Jesper tog Stena båten över till Fredrikshamn.
Där gick vi till en pizzeria o åt. Sen gick vi till en pub o drack öl o spelade biljard. De va kul. Efter 3 tim i Danmark,tog vi båten hem igen. Dessvärre ingen partybåt (vilket ja visste från början) men vi hade kul ändå. På terminalen i Danmark träffade vi 2 st, som hade vart för fulla för att åka med tidigare båtar, men nu fick dom åka me, vi festade ihop på vägen hem. Dom va jätteballa.

Så nu är det alltså 1 år kvar tills ja blir 34, hur ska de gå då? Ska väl försöka att inte skjuta upp saker till morgondagen, utan ta tag i de me en gång.

RSS 2.0