De va värst va längesen ja skrev nu..

så jag har en jä'la massa att skriva om, MEN,ja gör de mycke kortfattat.
Har haft en underbar semester. Tycker själv att jag haft tur med vädret. 1 vecka va la dålig, men inte så ja grät direkt, för ja behövde ju inte gå till jobbet  =)

Vecka 1: Semestern började me att Leon, godingen, bodde hos mig över helgen, som bjöd på sol, sol strålande sol. Så vi höll mest till på stranden o myste. Sen va de mer sol o bad. Jag o Emelie tog en 2 dagarstripp till soliga o underbara Bohuslän, Grebbestad o Fjällbacka. Sov i bilen, men de va inget som störde för vädret va sol, sol strålande sol.

Vecka 2: Sämre väder dock men ändå semester. De lixom räckte för att jag skulle må bra. Men ja njöt iaf av olika aktiviteter....

Vecka 3: Stugan i Hunnebostrand =)  Söndagen när vi åkte var fin. Men måndagen va inte lika kul. Men inte sörjde vi för de. Vi hade de så gott så. Åkte till Smögen,Kungshamn o lullade runt. Tis-Fre låg vi på stranden o solade o badade. medans Alingsås hade regn o åska mm..HAHAHAHAHA..Så vi grillade på klipporna, myste på campingen o drack öl.

Ja, sen va då semestern slut. Men dagen ja började, regnade de,så de kändes inte så farligt ändå. Ja hade ju trots allt så mycket härligt att se tebax på.
Sååå, nu är det 1 år kvar till nästa semester. O ja längtar, oerhört mycket.
Közz från mej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0